Friday, July 19, 2024

Најчитани

More

  Ден на училиштето 4.5.2020

  https://www.youtube.com/watch?v=LdSIXmfxkQY

  Запознај ја заштити својата татковина-Изработки

  Изработил Ива Панајотова VI-1 oдделение одд.раководител Марика Балабанова

  Предновогодишна работилница во нашата училница.

  Детската еуфорија за Нова Година е огромна а нивната желба да учествуваат во подготовките е незапирлива.Има ли поубав начин да се допре новогодишната магија од заедникка работа на учениците наставничката и родителите...

  Stay Connected

  20,831FansLike
  16,700SubscribersSubscribe

  Must Read

  Последни

  More